HVAC Maritiem Storingsmonteur

Algemene Voorwaarden Disclamer Sitemap Copyright Profinesse 2010-2015© All Rights Reserved Tel. 0646052607 Info@profinesse.nl

Profinesse

`Elke dag met een glimlach naar je werk,

wie wil dat niet!´

 

Vacatures

Specialist>

 

 

Voor een team van professionals zijn wij op zoek naar

 

HVAC Maritiem Storings & onderhoudsmonteur / Field Service Engineer

 

Door expansie van de vloot passagiersschepen van opdrachtgevers is er versterking vereiste om ook de onderhoud en storingsdienst hierop in te richten.

 

Werkzaamheden: Full Time

Startdatum: ASAP / In Overleg

Locatie: Zuid-Holland

 

Met een kans op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

 

Sluitingsdatum: "Open"

 

 

Bedrijfsinformatie

De werkgever is als familiebedrijf met zeer goede reputaties en referenties werkzaam voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Heeft een solide bedrijfsvoering en een gezonde financiële huishouding. Vanuit de eigen maritieme divisie worden passagiersschepen voorzien van de koel- & verwarmingsinstallaties en vervolgens op aanvraag (periodiek) onderhouden.

De afdeling; werktuigbouwkunde en elektrotechnische installaties, meet- & regeltechniek en technisch beheer werken nauw samen met de afdeling Service & Onderhoud. Door de opbouw van het bedrijf en de overeengekomen werkwijze is de werkgever een veel teruggevraagde medespeler. Naast de nationale en internationale maritieme HVAC-tak beweegt men zich op de binnenlandse markt ook op het gebied van gebouwbeheersysteem (GBS).

 

Functieomschrijving

Als Servicetechnicus Maritiem reis je, wanneer mogelijk en wenselijk in teamverband, binnen Nederland en Europa naar locaties waar schepen storingen hebben aan de koelinstallatie(s).

 

Installatietechnische hoofdwerkzaamheden:

Comfortkoeling aan boord van de passagierscompartimenten en ruimten. Vries- & Keukeninstallaties . Nevenwerkzaamheden:

Hydrofoors, brandblusinstallatie/middelen, vacuumsystemen, vuilwaterinstallaties, ultra fox, regelinstallaties, etc.

 

Als technisch specialist weet je de oplossing te bieden met de middelen die je ter beschikking zijn (gesteld).

Bij het ontbreken van parate kennis draagt men zorg de informatie te verkrijgt om noodverbanden aan te leggen.

Naast het oplossen van de technische storingen weet men door klantgericht te handelen ook uitstekend contact te onderhouden met de integraal betrokken leiding- en opdrachtgevers.

 

Functie-eisen

Aantoonbare ervaring als Servicetechnicus Maritiem / Maritiem Field engineer binnen het segment Heating, Ventilation Air Conditioning and Cooling.

Uitermate vindingrijk bij het technisch inhoudelijk oplossen van storingen.

Communicatief en sociaal- en uitdrukkingsvaardig en in de Nederlandse en Engelse taal.

Een afgeronde opleiding MTS-SWTK;

In het bezit van het diploma F-Gassen, KTA en/of PO/PI;

Bekend met de maritieme omgeving door werkervaring aan boord van marineschepen, koopvaardijschepen of offshore (boor)platforms;

Bekend met de maritieme omgeving door ruime werkervaring aan boord van marineschepen, koopvaardijschepen of offshore (boor)platforms;

Service- /installatietechniek in relatie tot de koeltechniek, verwarmingstechniek en elektrotechniek aan boord van schepen is een werkveld waarop je je meer dan gemakkelijk beweegt;

Ruime werkervaring met het oplossen van storingen aan klimaatinstallaties;

De thuissituatie kan zich verenigen met onregelmatige werkzaamheden en veelvuldige en soms dagenlange afwezigheid;

Bij voorkeur - woonachtig in de regio Rotterdam-Dordrecht.

Aanbod

Als Servicetechnicus Maritiem is het salaris onderhandelbaar en biedt de werkgever boven de primaire arbeidsvoorwaarden een gage per werkdag van 19 betaalde arbeidsuren wanneer men in het buitenland een serviceopdracht uitvoert en daar tevens overnacht.

Primaire en Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en op verschillende punten boven cao geregeld. Inhoudelijke details betreffende het arbeidsvoorwaardenpakket worden enkel en alleen prijs gegeven bij het eerste kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever.

 

Aanvullende informatie:

Exclusieve W & S opdracht waarbij u solliciteert via de bemiddelaar voor de opdrachtgever.

 

Telefonisch contact met de vermeende bemiddelaar/opdrachtgever heeft geen enkele invloed op de selectie. Tevens worden alle beschikbare gegevens in de bovenstaande aanvraag vermeld. Overige gegevens zijn niet bekend of zijn/worden niet prijs gegeven.

 

Om anonimiteit te voorkomen:

Als geselecteerde kandidaat ontvangt u bij overeenkomst voorselectie en sollicitatieprocedure het volledige bedrijfsprofiel zodat u zich bij voordracht aan onze bemiddelaar/opdrachtgever geheel ten gunste van uw sollicitatiegesprek kan inlezen.

 

 

Slim solliciteren

Jouw ideale Vacature?

 

Wie Wat voor persoon wordt er gezocht? Wat zijn de (selectie)kenmerken waaraan iemand moet voldoen?

Wat Wat zijn de werkzaamheden behorende bij de vacature en wat maakt de organisatie voor jouw als nieuwe werknemer interessant?

Waar Waar bevindt de potentiële werk- of opdrachtgever zichenwelkemediakanalen kan ik inschakelen om mijn doel te bereiken?

Wanneer Wanneer schakel je welke media in en wordt mijn CV glezen. In hoeverre zet mijn functieprofiel een werkgever aan om daadwerkelijk te reageren?

Waarom Waarom zou een potentiële werkgever juist voor mij als kandidaat kiezen. Waarop zal uw mogelijke werkgever zijnkeuzebepalenenhoe speelt je hierop in?