Over Ons

+31 (0) 646052607

Algemene Voorwaarden Disclamer Sitemap Copyright Profinesse 2010-2016© All Rights Reserved Tel. 0646052607 Info@profinesse.nl

Profinesse

´Gedreven, Enthousiast, Creatief ´

Persoonlijk Professioneel en Betrokken

Jacob P Wijngaarden heeft jarenlang als docent grafische technieken gewerkt en diverse functies binnen P&O vervuld. Met een overstap naar de Federatie Nederlandse Vakverenigingen FNV heeft hij zijn netwerk substantieel weten te vergroten. Vanaf 1990 werkzaam in de vrije sector en daarna als zelfstandige weet hij iedere dag weer de juiste essentie te vinden.

 

Sandra Wijngaarden - Fox, van origine Duitstalig met Engelse roots, was al met begin twintig zelfstandig onderneemster in de scheepvaart - branche en eigenaresse van meerdere bedrijven. Heeft een afgesloten studium in sociale wetenschappen en binnenvaart. Geeft ook teamtrainingen en coacht. Gedreven door enthousiasme en professionaliteit werkt zij met perfectionisme en efficiency.

 

Onze kracht als familiebedrijf is nauwe betrokkenheid bij onze kandidaten, suspects en opdrachtgevers. Het verplaatsen in het bedrijf en zicht op de juiste persoon, welke in uw specifieke bedrijfsprofiel en omgevingsfactoren past.

 

Ook ligt onze sterkte onder andere in de Duitstalige dienstverlening, contact leggen tussen bedrijven en een goede start door begeleidende integratie in de specifieke Duitse markt door kennis en innovatie en een groot netwerk.

 

Wij werken als Profinesse snel en efficiënt via Open Referral Recuritment en social media, die elkaar als een roll over in positieve zin versterken.

Wij vinden - effectief de juiste kandidaat of platform waar beide partijen naar op zoek zijn. Wij streven naar een hoog niveau - waarbij onze aspiraties elkaar verstevigen.

 

Onze aangesloten partners hebben wij streng geselecteerd op kwaliteit en werkniveau.