Profiel

+31 (0) 646052607

Algemene Voorwaarden Disclamer Sitemap Copyright Profinesse 2010-2016© All Rights Reserved Tel. 0646052607 Info@profinesse.nl

Profinesse

' Dit is de wereld van internet, als je niet weet

wat je wilt, ben je weg!'

Persoonlijk Professioneel en Betrokken

"Ieder vakman of vakvrouw beschikt over zijn of haar eigen

gereedschap" - "Wij dus ook!"

 

 

Als toegewijde en enthousiaste professionals binnen het segment recruitment als Proffinesse ORR [Open Referentie Recruitment] onderzoeken wij altijd de mogelijkheid tot een andere baan bij het verlies van een betrekking of de hang naar een andere functie die je binnen je huidige positie niet (meer) kan verwerkelijken. Nieuwe wegen en ingangen op de weg naar ander werk en het mogelijk maken van gewenste omslagen. Een omslag die sec behoort bij je spreekwoordelijke zoektocht naar een andere werkgever. Daarnaast hebben wij mogen ervaren dat kandidaten al dan niet in een gedwongen positie op zoek zijn naar ander werk ‘spelen’ met een omslag-gedachte ; “Ik had eigenlijk in de Horeca willen werken als Facilitair Officer maar ik werk nu al jaren als technisch medewerker bij een installatiebureau” , “Ik wil eigenlijk een stapje terug nemen in mijn verantwoordelijkheden maar daar waar ik mijn Curriculum Vitae neer leg wordt ik afgewezen om dat mijn skills als te hoog worden gewaardeerd” of “Ik denk eraan om voor mijzelf te gaan beginnen, heb een plannetje maar vind de het lastig om deze stap te nemen omdat in een vast dienstverband mijn inkomsten altijd gegarandeerd zijn”.

Tactisch maar ook realistisch met de huidige tijd in het opbouwen van relaties met bedrijven mede omdat wij van mening zijn dat je binnen een Wervings & Selectie traject kosten en de bijbehorende risico’s en drempels zo laag mogelijk moet houden door van te voren geen fee te vragen zonder zichtbaar eindresultaat. Deze fee is opgedeeld in twee zgn. aanstellingsdelen. A) Bij aanstelling einde proeftijd B) verlening eerste contract of een half jaar na het besluit tot een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Tegelijkertijd betekend dit dat wij nauw in relatie mogen blijven staan met kandidaten en hun nieuwe werkgevers. Daarnaast blijven ook in samenwerking met een gerenommeerde Payroll organisatie de mogelijkheden tot een detacheringsovereenkomst of een max. 1040 uur uitzendcontract met de mogelijkheid tot overname bestaan.

 

Naast de gebruikelijke W&S trajecten kunnen wij voor de freelancer en ZZP’r voor een groot deel vanuit ons netwerk in samenwerking ondersteuning bieden waarin wij gezamenlijk de nodige nieuwe opdrachten kunnen genereren.

 

Kantoor houdend in Midden-Limburg hebben wij naast onze regionale activiteiten mede door onze achtergrond nog altijd sterke contacten met vele zakenrelaties in de randstad. Naast deze agglomeratie vinden wij nog dagelijks openingen in andere provincies bij de aanvraag voor/van nieuwe kandidaten.

 

Profiel: Uitzonderlijk schrijven en daardoor het anders volbrengen van uitgangspunten en eindresultaten bij het presenteren. Habiel en reëel in het beoordelen van behoeften bij het genereren van mogelijkheden en uitgangspunten. Het implementeren van oplossingen in samenwerking met klanten en belanghebbende die ' iets' van de organisatie verlangt; dit kan een externe groepering zijn, maar ook een manager of werknemer in het bedrijf. Goed thuis in alle fasen van werving en translatie, met inbegrip van het definiëren van baan en rollen, beoordelen benodigde vaardigheden en kwalificaties, en de evaluatie van de kandidaten. Ervaren bij het managen van projecten, eisen, verzamelingen van identificatiefase tot aan uiteindelijke aanstellingen.

 

~Jacob Wijngaarden

 

Solliciteren Wat Nu?

 

NIEUW: WenS digitale strips

Sollicitatie & ondersteuning voor een ander prijskaartje.

Met de mogelijkheid tot teruggave van het aankoopbedrag.

 

KLIK & KIJK Hier >>>

Actuele Vacatures

 

Techniek: mechanische-hydraulisch

Uitbreiding van de pool service monteurs

Service Monteur / Inbedrijfsteller

Field Service Engineer (ZZP)

Werkzaamheden: 40 uur per week - MA. DI. WO. DO. VRIJ. ZA. ZO.

 

Locatie: Standplaats Delfgauw | Nationaal Internationaal

Door expansie van de vloot passagiersschepen van opdrachtgevers is er versterking vereiste om ook de onderhoud en storingsdienst hierop in te richten.

HVAC Maritiem Storings & onderhoudsmonteur

Field Service Engineer

Met een kans op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

Sluitingsdatum vacature: 21-02-2014 (verlengd)

Lees meer >>>

 

Enthousiasme

en persoonlijke benadering zijn onze drijfveren

 

`Höher, schneller, weiter`

 

Alles gaat tegenwoordig via het internet, het moet sneller, beter, verder en vooral niet meer persoonlijk. Een face to face kennismakingsgesprek in eerste aanleg vindt nog maar zelden plaats.

 

Wij zien de mensen achter het CV!

Hun enthousiasme, aanwezigheid en hun positivisme, deze proberen wij te vertalen in een match naar de juiste kandidaat voor uw bedrijf.

" Zie de Mensch dan zie je meer als alleen de buitenkant "